Hy house

Eftersom ni är några stycken som är nyfikna på hur jag bor så tänkte jag bjuda på lite pics :) (tog några bilder från min gamla blogg därför är vissa små). Hursom, huset är i 3 våningar och mitt rum är på 2a våningen med egen balkong ut mot poolen. Hela huset har 5 sovrum & 6 badrum + maidsroom så alla rum blir inte med på bild.


vardagsrum


matplats


liten del av köket


trappen upp. Huset är i 3 våningar


poolen & utedusch


min säng


mitt badrum


min sminkhörna


sminkhörna + mina gigantiska graderober


Kommentarer
Postat av: LANJA - www.lanjas.blogg.se

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja - man får mer läsare på direkten!http://Lanjas.blogg.se Bloggade föresten om din blogg =)

2012-03-31 @ 22:22:00
URL: http://lanjas.blogg.se/
Postat av: Sofia

vad fint :D

2012-04-01 @ 18:06:59
URL: http://byfia.com
Postat av: Anonym

hejsan! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag har ganska nyss börjat blogga och skulle vilja veta lite hur min blogg kan bli bättre,och vad som är bra med den. jag hoppas även att vi kan följa varandra på bloglovin, säg till om du skulle vilja det :)Kram / http://vendelagranberg.spotlife.se

2012-04-03 @ 09:13:57
Postat av: Sophie

Vad nice med en egen sminkhörna - vill också ha ;)

2012-04-04 @ 17:36:06
URL: http://blogg.improveme.se/mssophie/
Postat av: Johanna

Hej :D Jag är väldigt nyfiken på hur du har varit i dubai? hur kom det sig att du flytta dit? har du jobbat osv osv ?:D min dröm är att flytta ditt, jag kämpar och kämpar. jag ska ta mig dit! :) skulle vara tacksam för svar :D

2012-05-20 @ 22:58:02
URL: http://nattstad.se/boomboxx

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt madeleine_777@hotmail.com

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.