Blow my whistle

störtsköna Flo Rida har släppt en ny låt som dom flesta av er antagligen hört. Ingen partylåt denna gång men otroligt bra ändå! :)

Flo & jag för några månader sedan. Har en hel mapp med bilder och videos från de 2 gånger jag hängt med honom... Sjuka memories!

The world keeps on turning

Hej på er!
Orkar inte uppdatera speciellt mycket nu och har inget intressant att skriva om heller för den delen. Har massor av pappersarbete och ett helt hus med saker att ta hand om innan jag och mamma kan åka hem till Sverige igen. Alla papper för att få pappa till Sverige är klara iallafall och han flygs hem på torsdag. Konstigt hur världen utanför bara fortsätter fastän det känns som ens egen värld totalt stannat. Funderar på att planera in något kul i sommar/höst för att ha något att se fram emot. Kom gärna med förslag :) 
En till sak, någon som har tips på fina begravningslåtar?
Kram på er! ♥


Daddy

I onsdags kväll somnade min älskade pappa in och lämnade oss i oändligt sorg och saknad ♥


Father and daughter & best friends. Yesterday, today, tomorrow & forever!

1956-09-13
2012-04-18


SenilMadde

Glömde ju lägga in bilden på böckerna! #trött tjej


Books

Köpte två böcker som jag tänkt läsa nu på flyget & sen på sjukhuset för att fördriva lite tid. Ser fram emot att läsa natascha kampusch bok!


@ Arlanda

Godmorgon! Sitter just nu på Arlanda och snorar. Har lyckats få feber och en dunderförkylning är på intåg... Blir nog en rolig flygresa, eller inte! Tröstar mig med med en smaskig macka till frukost och en välbehövlig chailatte från starbucks iallafall. Flyger först till Wien där jag byter för att sen flyga vidare till Dubai. Är inte framme förrens framåt kvällen någon gång! Åker direkt till sjukhuset från flygplatsen så vi hörs tidigast imorgon. Hoppas ni får en fin fredag!


....

Hej på er finaste ni!

Får börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat något på väldigt länge. Vardagen här i Sverige rullar på och jag har mestadels varit hemma, umgåtts med vänner & sökt lite jobb. Hade en väldigt trevlig påskhelg så tänkte lägga upp lite bilder från det!


Imorgon åker jag till Dubai, men det kunde ju varit under roligare omständigheter. Det är så att min pappa gjorde en operation i söndags och nu har det blivit komplikationer så läget är ganska allvarligt... Kommer att spendera varje minut vid hans sida på sjukhuset och har ingen aning om hur det blir med tillgång till internet osv. Det lär ni ju märka! Ska försöka svara på lite kommentarer också. Ta hand om er så hörs vi förhoppningsvis snart igen! ♥



Min vän Tom däckade på soffan med Zlatan


specialgrogg!


Här va man lagom impad över att gå hem i snöstorm kl 06 på morgonen....

White ink

När jag fyllde 20 fick jag blandannat en tatuering i present. Motivet är redan bestämt och klart men nu har jag börjat bli lite sugen på att göra en white ink tatto. Tycker det är riktigt snyggt och lite mer diskret än en vanlig! Vad tycker ni?


Im home

Då var man tillbaka i Sverige då!  Landade vid 15 igår och tog sen tåget hem till Dalarna direkt. Såklart så började det snöa igår kväll, så jäkla typiskt! Åkte direkt och köpte en efterlängtad pizza och det va så himla gott. Den sista på länge för nu ska det liggas i hårdträning. Annars då? Idag har jag sovit i princip hela dagen. Var helt sjukt trött efter att ha varit vaken i 2 dygn så jag sov i 15 timmar (!). Blir nog inte så mycket roligare än såhär ikväll! Promenad står på schemat sen soffmys :)


igår morse


älskade Dubai from above! ♥



Mornin

Godmorgon! Jag sitter vid gaten med en iced signature chocolate från starbucks i handen. Ska alldeles strax gå på planet mot Doha där jag byter för att sen ta flyget till Sverige! Sista updaten från Dubai på ett tag. Vi hörs när jag är i Sverige! :)


stress

Hej på er!

Hoppas ni har haft en finfin helg :) Jag har haft fullt upp typ hela dagen idag därför har jag inte hunnit uppdatera! Iallafall så har jag fått spendera lite tid med Melli som ju är en hardworking girl nu. Vi åkte till mallet och käkade på mitt favorit ställe PF Chang och drack världens godaste päron mojito. Mätta och belåtna åkte vi hem och Melli åkte sen till jobbet och jag åkte till mallet igen. Skulle byta ett par skor jag köpt några dagar tidigare, då va skorna slutsålda så jag fick ett presentkort istället som funkade i massor av butiker. Bland annat Victorias secret! Ja, då var det bara att slänga sig i en taxi och bränna iväg till andra mallet där VS butiken finns. Köpte iallafall 5 par trosor, en laptopväska, parfymer, bodylotions & favvo läppglanset! Köpte även ett sovlinne & shorts, ett par byxor, eyeliner och favoritparfymen Dolce & Gabbana l'imperatrice. Nu har jag packat allting och är redo att åka till sverige! Jag försökte uppdatera från mobilen tidigare idag men appen funkade inte. Får se om den vill samarbeta sen annars hörs vi imorgon när jag är på svensk mark! Vi hörs ♥






Kontakt [email protected]

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.