my very own place

Då var det dags att avslöja en till rolig sak! Som jag nämnde för någon vecka sen så letade jag efter en lägenhet. Och vet ni vad?  i mitten på augusti blev jag ägare till min alldeles egna lägenhet! Bästa känslan i världen när jag fick nycklarna i min hand kan jag lova. Har köpt allting helt nytt så det är en del att stå i just nu, allting som ska skruvas ihop osv. Lägenheten är i rätt så bra skick men jag ville måla om i sovrummet och hallen så det håller jag & Carro på med nu och fint blir det. Dörrar och lister ska målas om också innan jag är nöjd. I sovrummet blir det även en fondvägg som ska tapetseras ihelgen eller på måndag. Kommer ha världens finaste sovrum när allt är klart :) 
 
Bjuuuder på lite sneakpeak bilder! 

sovrummet innan

grundmålar...

färdigt! eller ja, maskeringen ska ju bort. haha!


om 5 månader

Dags att släppa nyheten för er här på bloggen eftersom min familj & alla vänner redan vet. Det är nämnligen så att om mindre än 5 månader är Brisbane-Australien min nya hemstad. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! Ska plugga event management i 1 år och det känns så himla bra måste jag säga. Vill åka NUUU påengång, haha! På studentvisumet får man även jobba 20 tim/vecka vilket är perfekt! Jag drar ju till Miami med Barskolan academy om 44 dagar och kommer (förhoppningsvis) hem med ett bartender diplom. Så ett extrajobb som bartender där borta i Aussieland skulle ju inte sitta helt fel. 
 
Är det någon av er läsare som varit i Brisbane eller någon annanstans i Australien? Ge mig gärna massvis av tips isåfall :D  
 
Föressten, jag har fått en del frågor om Dubai under min "bloggpaus" som jag tänkte svara på här i dagarna, bättre sent än aldrig!
 


4e september

Hej på er!
 
Efter att ha fått ett antal kommentarer från er godingar om att ni saknar uppdatering så tänkte jag faktiskt ta och skärpa till mig när det gäller bloggen. Bra va?  Har verkligen haft fullt upp och absolut noll inspo till att blogga, men nu så! Ni ska såklart få veta vad jag haft för mig sen sist men det får vänta tills imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen :) föressten, TACK TACK TACK så mycket för era fina och peppande kommentarer!♥
 Kontakt madeleine_777@hotmail.com

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.