J.C

Efter att ha blivit total förälskad i mina första par Jeffrey Campbells har jag beställt 2 till! Finns inga skönare och snyggare skor ♥
Dessa är påväg hem till mig nu!

boys boys boys ...


What i've been up to

Nu var det ett tag sen sist. Tänkte att jag slänger upp lite bilder och låter dom tala för sigsjälva! ;)
legat ute på ballen och solat!

fiskat med finaste Jonna ♥


Åkt raggarbil och fått helt vilt hår! ;)


Kört ett antal utgångar med Jonna ♥


Utgång med hela klanen ♥


spårade....


Jonna & Linda med mina nördbrillor! ♥


Hemmafest som spårade.. ;)


Posat såklart ;)


härjat i D's bil ;)


Käk + utgång i Falun ♥
Alla dessa toalettbilder...


snyggaste håkan ♥


träffade bästaste Nedim på Etage ♥


Filosoferna med brillorna på, mitt i natten i en bil med tonade rutor...


hittade snyggaste dalahästen på väggen inne på Lager 157 i Sågmyra ;)


Innan grillning & eurovision med familjen


hahahahahahaha


det obligatoriska bubblet! ;)


allting spårade ur somvanligt...


nördbrillorna fick hänga med på ännu en krogrunda ;)


Mors dag- bjöd mamma & syster på go'käk!

Hotels

Sitter och kollar efter ett bra hotell på Ibiza. Finns så sjukt många så de är svårt att välja ett kan jag lova! Tänkte därför höra med er fina läsare om någon av er varit där och har något ni kan rekommendera? Skulle vara otroligt tacksam för lite tips! Gärna centralt, nära strand och pool är ett måste! :)
Sliten...

Hej på er! Här är man lagomt sliten efter fest i 2 dagar. Sitter och snackar skit med kusin och blir nog inte så mycket mer än så idag. Så idag tänker jag bosätta mig i min rosa onepiece och mysa framför någon bra film. Hoppas ni haft en fin helg :)

 


I want you

som jag suktar efter denna clutch från Mullberry. VILL HA!

note to self


photography

Häromdagen gjorde jag ett inköp som jag funderat på länge. Så nu är jag en stolt ägare av en Canon EOS 550D :)

När jag hittat ork och lust till att blogga på riktigt igen så kommer jag göra det och då med massa fina bilder. Yey! Har en del att stå i just nu med begravningsplanering och att försöka få någon ordning på alla mina saker här. Bor ju hos mamma just nu och här finns inte riktigt lika mycket plats som jag hade i Dubai. Sen måste jag fixa en ny design också eftersom den nuvarande inte är så aktuell längre.  Men just nu känner jag att jag vill lägga all min tid på att umgås med nära och kära. Det är absolut viktigast för mig! Vi hörs snart igen ♥

Dipdye

Kikade in på kenzas blogg idag och såg att hon gjort dipdye i rosa. Tycker inte alls det är snyggt! Ser ut som man gjorde efter man varit hos frisören när man var liten och fått såndär rosa spray i håret. Feting DISS på det tycker jag!

Vad tycker ni?

bild från kenzas.se

We're going to Ibiza baby!

WOOP WOOP! 2 Juli drar jag och världens bästa kusin till IBIZA i 10 dagar. Tiesto, David Guetta och Swedish house mafias opening party står på schemat bland annat. Behöver jag säga att jag är sjukt peppad? ;)


new in

Klickade precis hem en klänning till pappas begravning. Va först inställd på att ha en svart maxiklänning men efter att ha tänkt efter så vet jag att inte pappa vill att någon ska bära svart. Speciellt inte jag då han alltid sa att han aldrig vill se mig ledsen. Dock så är det lite mycket begärt att jag inte ska vara ledsen på min älskade pappas begravning men jag kan ju iallafall skippa den svarta "sorgeklädseln". Skorna beställde jag bara för att jag vill ha dem, har inte bestämt vilka det blir till begravningen ännu.


Denhär klänningen med svarta strumpbyxor+ kavaj över blir det.
Kontakt madeleine_777@hotmail.com

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.