pics

lite random bilder. Bara för att!
 

mitt-i-natten uppdatering!

Mja, jag lever! Har haft häcken full med flytt osv senaste tiden. Nu har jag dock inget att skylla på längre eftersom jag faktiskt kommit iordning hemma. Tänkte ta lite bilder och lägga upp men glömmer alltid bort det. Senil-Madde! Bjuder iallafall på en bild och den är på mitt underbara vardagsrum. Ser liiiite annorlunda ut idag men ändå, I love it! 

Annars då? Haft massor av myskvällar hemma i soffan med diverse fint sällskap. Haft finbesök från Skåne & Stockholm här. Haft inflyttningsfest. Haft ännu mer fest. Impulsresa till Stockholm där det blev en galen utgång med goa människor. Fått känslor som gör mitt liv ännu mer komplicerat än vad det redan var (trodde inte ens att det va möjligt men tydligen) och häromdagen trillade det in ett brev från mitt ex som rörde till det ännu mer i mitt lilla huvud.
 
Förövrigt så drar jag till Miami nästa fredag, can't wait! DÅ mina vänner kommer jag att uppdatera er everyday om vad jag gör på andra sidan atlanten. Så stay tuned :) Kontakt madeleine_777@hotmail.com

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.