BB

Jag och mina roomies har blivit helt beroende av årets säsong av Big Brother... ganska pinsamt, jag vet! Men det är mestadels för att "skandalbloggaren" Hanna Widerstedt är med. Jag hoppas verkligen att hon spelar och inte är sådär påriktigt, isåntfall är det ju riktigt synd om tjejen!

Följer ni Big brother och vad tycker/tror ni om Hanna?


Kommentarer
Postat av: sofiahassan

haha håller med dig jag önskar för hennes skull att hon är duktig på att spela haha

2012-03-07 @ 20:15:06
URL: http://sofiahassan.blogg.se/
Postat av: Jane

Hej Madeleine:)Vilken fin blogg du har:)Jag älskar BB. Första intryck på Hanna var att jag tyckte hon verkade pantad och väldigt självupptagen.

Jag har ändrat uppfattning om henne och jag gillar henne nu, hon GÖR BB. Hon kan ju bli seriös i sina stunder och hon är dö gullig när man ser hur osäkerheten lyser igenom... JA, hon är väldigt egotrippad och väldigt omogen men hon får en att bli nyfiken och hon får en även att skratta:)Jag har gått in på hennes blogg vid flera tillfällen och jag tycker folk är VÄLDIGT elaka mot henne. Många kommentarer om hennes utseende. Så ful är hon inte, hon klär sig däremot "annerlunda".Detta blev en hel roman, var ju inte riktigt meningen :)

Från en som älskar BB

2012-03-07 @ 21:05:43
URL: http://janearen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt madeleine_777@hotmail.com

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.