Sliten...

Hej på er! Här är man lagomt sliten efter fest i 2 dagar. Sitter och snackar skit med kusin och blir nog inte så mycket mer än så idag. Så idag tänker jag bosätta mig i min rosa onepiece och mysa framför någon bra film. Hoppas ni haft en fin helg :)

 


Kommentarer
Postat av: Johanna Kjell

Svar: det låter riktigt härligt asså :) beklagar det om din pappa :( hemskt!

mm, jag vill verkligen flytta dit. sååå gärna, så stor dröm :D haha. jag vill jobba med event där, typ nattklubbarna och allting :) ja ordna fester och event :) drömt om det alltid typ :D

2012-05-21 @ 16:27:11
URL: http://nattstad.se/boomboxx
Postat av: Johanna Kjell

okej , ja för det har jag tänkt göra :) väntar på svar från fyra skolor om jag kommer in eller inte ! :) aa jag kan tänka mig det, jag har hamnat fel en gång här hemma så jag hoppas att jag vet vilka kretsar jag ska vara i om man säger så. jag tror jag har lärt mig välja rätt nu :P :) men hur är det att ta sig dit? vad är bäst, att åka dit och söka jobb där eller hur gör man enklast? :)

Tack så jätte mycket!

2012-05-21 @ 21:55:33
URL: http://nattstad.se/boomboxx

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt madeleine_777@hotmail.com

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.