Dubai shopping

Tycker det va dags att visa allt jag fick med mig hem ifrån Dubai. Som ni ser så var det alltså en handväska som fick följa med hem ifrån Miu miu butiken & jag är supernöjd! Modellen heter vitello lux bow och är i en beige-aktig färg. Lägger upp fler och bättre bilder på den senare :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Agnes

Åh väskan såg verkligen super fin ut! Spännande att se bättre bilder på den sen =D

2012-08-08 @ 18:14:00
Postat av: Fiffi

Hej!
Nu ser jag att du inte har bloggat på ett bra tag men chansar..
Jag tänkte åka till Dubai i december och vill veta lite hur priserna är hos Victorias Secret där. Tex kan man ju köpa 3st body splash för ett pris, hur mkt?
Är det dyrare i något utav köpcentren?
Kan man hyra taxi för flera timmar om man skulle vilja det och skall man undvika något taxibolag?
Rekommendationer på nattklubbar?
Tack på förhand!
Fiffi.

Svar: Halloj! nej jag kikar in här alltför sällan tyvärr :(
Har lite dålig koll på priserna där just nu eftersom de va ca 1 år sen jag va i Dubai senast men priserna ligger ungefär lika som i USA, bara en aning dyrare. Alla köpcentrum har samma priser men om det är just VS du är ute efter så rekommenderar jag affären i Dubai Mall som är störst och har bäst utbud. Alla taxibolag har samma priser och de är inget speciellt som jag inte skulle rekommendera. Taxi är väldigt billigt och de går alldeles utmärkt att hyra en taxi över en hel dag om man till exempel vill åka till Abu Dhabi. Annars brukar de flesta hotellen ha chaufför service, kan vara värt att kolla upp om du ska bo på hotell :) Det finns så sjukt många nattklubbar i Dubai med olika stilar och musik så kika in under mina kategorier på "Dubai guide och tips"där hittar du ett inlägg med en liten mini-guide till alla nattklubbar. Sen har det säkert dykt upp några nya under senaste året :) Hoppas svaren va någorlunda till hjälp och att du får en toppen semester! Kram
Madeleine Gray

2013-05-08 @ 09:49:02
URL: http://prinsessbakelsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt [email protected]

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.