White ink

När jag fyllde 20 fick jag blandannat en tatuering i present. Motivet är redan bestämt och klart men nu har jag börjat bli lite sugen på att göra en white ink tatto. Tycker det är riktigt snyggt och lite mer diskret än en vanlig! Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: rebecca

tycker det är skitsnyggt! funderar på att göra en sån jag också :-D do iiiiiiiiit

2012-04-05 @ 16:26:59
URL: http://rebeccaelkhoury.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag har ganska nyss börjat blogga och skulle vilja veta lite hur min blogg kan bli bättre,och vad som är bra med den. jag hoppas även att vi kan följa varandra på bloglovin, säg till om du skulle vilja det :)



Kram / http://vendelagranberg.spotlife.se

2012-04-06 @ 09:38:20
Postat av: Sofia

Åh shit vad coolt! har aldrig sett en sådan här tatuering! Fy vad snyggt!! :D

2012-04-06 @ 10:59:07
URL: http://sooq.blogg.se/
Postat av: Nätt

Jag tycker att det är snyggt! Haha men tråkigt om tatueringen blir SKITSNYGG och ingen lägger märke till den...

2012-04-07 @ 22:21:25
URL: http://jotuns.blogg.se/
Postat av: felicia

jag måste ändå säga att jag tycker det ser ut som att man har bränt eller skärt in den. Alltså mer som ett ärr än en tatuering. Men det KAN vara jättesnyggt. Kan tänka mig att den tatueringen på bilden är nygjord och blir snyggare när den är färdigläkt :) Gör som du vill! :)

2012-04-09 @ 12:45:36
URL: http://feliciaspassage.blogg.se/
Postat av: Alex

...hm...vet inte riktigt,men jag är en sån som inte är såå förtjust i tatoos .Men denna är säkert mer diskret i à f!ser lite ut som den gjorts med nån syra.,men det är den väl inte?

Kom hem igår kväll från vårt älskade Dubai...mysko väder kan man säga,för att vara i April,först 4 dagar med dimma(!?), vidare 4 perfekta dagar(sol,lite vind 28 grader),sista dagen REGN!aldrig varit så!Men det gör ju inget, Al Qasr Madinat Jumeirah är en ren dröm och med det hela Dubai som du vet...Var på Meydan World Cup,sååå glamour,såå kul!När kommer du åka tillbaka?Efter värmen kan jag tänka mig?men nu är det ju helt underbart att vistas ute i Dubai...

Vi är nog tillbaka till film festivalen;)))

Kram!



T

2012-04-09 @ 22:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt [email protected]

Madeleine Gray, 20 år
En ganska (o)vanlig tjej från en byhåla i Dalarna som tagit sitt pick&pack och flytt utomlands. Första flytten stavades Dubai, numera är jag bosatt i landet "down under" där jag pluggar Event management och njuter av allt livet har att erbjuda.